De Haven zangers boeken

De Haven zangers boeken

Boeken voor 1,795.00

Categorie:

Beschrijving

Als ex-Havenzanger weet Willem Mulder als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. Daarom startte hij, samen met zoon Wesley, na het uiteenvallen van de Havenzangers het nieuwe feestduo Mulder & Mulder.

Sinds de zomer van 2008, toen hun eerste grote hit ‘Cheerio’ verscheen, treedt dit duo met veel succes op in heel Nederland. Het nummer is in het uitgaansleven een veelgedraaide partyhit. In april 2009 kwamen Mulder & Mulder uit met een liedje met een wat ongewone titel ‘Alarmfase Rood’. Dit super feestnummer stond vele weken in de Hitparade en zorgde ervoor dat Mulder & Mulder definitief een plek veroverden op de Nederlandse podia.

Vanaf 2012 gaan Mulder en Mulder samenwerken met een nieuw platenlabel. Op Berk Music verschijnt in maart het aanstekelijke feestnummer ‘Ben in de hemel’ dat wekenlang in de diverse hitlijsten staat genoteerd. Meteen daarna, halverwege de maand mei, verschijnt hun zomerhit getiteld: BAM BAM!

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feestmeesters van dit moment en zijn na zeven hitsingles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige feestcircuit. Met hun vrolijke en opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze keer op keer iedereen weer te verrassen en is het ‘Feest voor jong en oud’.

Mulder & Mulder staan garant voor een spetterend optreden: één groot feest der herkenning!

Extra informatie

Duur optreden

1x 30 minuten

Geluid

tot +/- 300 personen