Artiestenbureau voor tribute bands, coverbands en meer

Artiesten en evenementenbureau

Bertie Lukassen is al jaren bekend met muziek, entertainment, feesten, festivals en evenementen. Bij BLP kunt u terecht voor het boeken van coverbands, tribute bands, feestzangers, kermiszangers, oktoberfeest artiesten, Duitse Schlagerzangers en alle andere zangers en zangeressen. Voor een overzicht van alle Schlagerartiesten bij elkaar, neem eens een kijkje op Schlagerartiest.nl

De man achter boekingsbureau Bertie Lukassen Producties (BLP)

Bertie, de man achter BLP, is al meer dan 40 jaar bekend in de artiestenwereld. Bertie heeft zelf gewerkt als muzikant en weet daardoor als geen ander hoe het is om de juiste artiesten op de juiste plaats ze krijgen. Door zijn jarenlange kennis en ervaring weet hij wat er nodig is om elk evenement, festival, kermis of bruiloft feest tot een muzikaal hoogtepunt te krijgen. Of het nu om een coverband gaat of een kermisartiest, alles wordt perfect geregeld en zal op z’n plaats vallen. Op het gebied van het organiseren van bedrijfs- en muziekevenementen en concerten kan BLP alles tot in de puntjes verzorgen. De medewerkers van BLP worden gezien als prettige en meedenkende gesprekspartners en organisatoren. BLP heeft een uitstekend management en neemt de verantwoording voor uw feest of evenement wat betreft muziek en entertainment.

Een evenementenbureau voor muziek en artiesten

BLP zal alles uit de kast trekken om uw feest, festival of evenement te doen slagen om voor u en uw gasten een speciale indruk te creëren. Dat is het doel van ons en daar kunt u op rekenen als u, uw evenement door ons laat verzorgen.

Wij denken met u mee

Persoonlijk en duidelijke werkwijze van BLP. Artiesten en evenementenbureau BLP organiseert niet alleen standaardevenementen maar denkt mee met u als klant om aan deze wensen te voldoen. BLP onderscheidt zich niet alleen als Artiesten en evenementenbureau door een duidelijke werkwijze maar ook door persoonlijk contact.

De werkwijze van artiesten- evenementenbureau

  • Persoonlijk contact, kennismaking en uw wensen voorleggen
  • Ontwikkeling uw concept en financiën
  • Het maken van een plan / draaiboek en begroting
  • Uitvoering van uw feest en of evenement
  • Ook een evaluatie en vooruitkijken op het volgend evenement of feest

Als professioneel en ervaren artiesten- en evenementenbureau bieden wij u de volgende garanties:

  • Een verrassende en tot in de puntjes verzorgt en vertaling van uw evenement, feest en festival
  • Duidelijke gesprekspartner en een goede afstemming, invulling en voortgang van uw evenement / feest / festival
  • Persoonlijkheid, transparantie en duidelijkheid

Meer weten? Neem gerust kosteloos en vrijblijvend contact op voor vragen en informatie.