Tributes to the Cats band boeken

TRIBUTE TO THE CATS BAND BOEKEN?

Wie herinnert zich de Cats niet met hun hun grote successen in de jaren zestig en zeventig. Met hits als Lea, Why en Marian waren ze in die tijd niet weg te denken. Oude tijden herleven weer met de Tribute to the Cats Band. En natuurlijk kunt u de Tribute to the Cats Band exclusief bij boekingskantoor BLP (Bertie Lukassen Producties) boeken.

De artiest mogelijkheden

De Tribute to the Cats Band toert alweer enige jaren met succes door het Nederlandse clubcircuit en boeken overal succes. Ook voor bedrijfsevenementen of festivals kunt u de Tribute to the Cats Band boeken. Niet alleen zorgen ze voor een feilloze uitvoering van alle bekende en minder bekende Cats hits, maar ook heeft de Tribute to the Cats Band hun repertoire aangevuld met eigen nummers.

Gegarandeerd een onvergetelijke avond met de Tribute to the Cats Band

Zo bent u gegarandeerd van een onvergetelijke avond als u de Tribute to the Cats Band wilt boeken. Niet alleen geniet het publiek van een nostalgische show met alle grote hits van de Cats daarnaast weten ze het publiek te verassen met mooie eigen nummers die naadloos in het oeuvre van de Cats passen. De band heeft inmiddels al meerdere cd’s met de hits van de Cats en eigen werk op hun naam staan.

Tribute band boeken of huren

Nieuwsgierig geworden of denkt u eraan om de Tribute to the Cats Band voor uw eigen evenement te boeken? Neem dan contact op met ons, wij helpen u graag verder! Naast de Tribute to the Cats Band kunt u bij BLP ook terecht voor andere tribute bandscoverbands, oktoberfeest artiesten en andere bekende artiesten. Met de artiesten van boekingskantoor BLP kan geen evenement meer stuk!