ABBA Tribute Band

ABBA TRIBUTE BAND BOEKEN BIJ BLP

Gaat uw hart nog steeds sneller kloppen bij het horen van waterloo, dancing queen of mamma mia? Krijgt u ook nooit genoeg van ABBA? Nooit de kans gehad om ze live te aanschouwen? Boek dan de ABBA Tribute Band bij boekingskantoor BLK (Bertie Lukassen Producties) voor de meest originele en professionele uitvoerders van alle ABBA hits op dit moment.

Met de ABBA Tribute Band de jaren zeventig in huis!

Met de ABBA Tribute Band haalt u de jaren zeventig weer in huis! Niet alleen bezorgd de ABBA Tribute Band met hun perfecte aankleding en uitvoering van alle ABBA hits hun publiek een onvergetelijke avond maar daarnaast wordt alles live gespeeld en gezongen. Twee perfecte kopieën van Agneta en Frida nemen de zang voor hun rekening terwijl een professionele en ervaren vierkoppige band naast de begeleiding ook de achtergrondzang voor hun rekening nemen.

ABBA Tribute band boeken?

De ABBA Tribute Band kunt voor vele uiteenlopende gelegenheden boeken. Bijvoorbeeld als u denkt aan een bedrijfsfeest, band voor een bruiloft of ander evenement. Maar ook als act in discotheken of feesttenten kunt u de ABBA Tribute Band boeken. De ABBA Tribute Band kan voor u een optreden verzorgen van 30 tot 90 minuten.

Meer weten over onze ABBA Tribute Band?

Wilt u meer weten over de ABBA Tribute Band, boekingen of de duur van het optreden bespreken? Neem dan contact met ons op of boek de ABBA Tribute Band direct online.  Bekijk ook welke andere tribute bands u nog meer bij ons kunt boeken. Met de artiesten van boekingskantoor BLP is uw feest gegarandeerd geslaagd!

Op zoek naar een coverband of andere band of zanger?

Ook als u op zoek bent naar een coverbandfeestzanger, stemmingszanger, trioler zanger, apres-ski zanger of andere zangeres voor een feest kunt u terecht bij Bertie Lukassen Producties. Waar u dan ook entertainment voor nodig heeft, u boekt uw tribute band, coverband, andere band of artiest via BLP.