Boekingsbureau voor feesten & partijen

FEESTZANGER BOEKEN?

Voor alle soorten feesten en partijen met wat voor artiest, band of live muziek u dan ook wenst, kunt u bij artiesten- en boekingskantoor BLP terecht. Wij hebben artiesten die geschikt zijn voor vrijwel ieder evenement. Denk aan feesttenten, bruiloften, buurtfeesten, themafeesten, Hollandse avonden, carnavalsfeesten en bedrijfsfeesten. Bij BLP vindt u het grootste aanbod van lokale en professionele artiesten uit het binnen- en buitenland!

Muziek is de belangrijkste schakel voor een geslaagd feest

Of u nu een grootschalig evenement wilt organiseren of (besloten) feest, muziek is de belangrijkste schakel voor een geslaagd feest! Bij ons boekingskantoor kunt u in elk denkbaar genre artiesten en bands boeken. Van nationale zangers tot aan coverbands en van tribute bands tot aan internationale Singer Songwriters, bij boekingskantoor BLP gaat u het vinden. Ook wanneer u op zoek bent naar een goede schlagerzanger uit Duitsland bent u bij BLP aan het juiste adres.

Wij denken mee bij het organiseren van uw feest of partij

Daarnaast kunnen wij met u meedenken en helpen bij het organiseren van feesten en partijen. U kunt de keuze voor de muziek zelf bepalen maar ook kunnen wij aan de hand van uw voorkeuren en wensen suggesties doen uit de enorme keuze aan artiesten in onze catalogus. Uiteraard is alles bespreekbaar, van de duur van een optreden tot aan het repertoire en ook op het organisatorisch vlak kunnen wij u bijstaan.

Tribute band, feestzanger of andere artiest boeken?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot het organiseren en regelen van een tribute band, coverband of ander type band voor uw feest of partij? Bent u op zoek naar bepaalde soort muziek of specifieke artiest? Neem dan contact met ons op of kijk direct bij ons aanbod van artiesten. Wij denken graag met u mee en maken van elk evenement een geslaagd feest!

Bekijk het overzicht van alle artiesten!