Dennie van Grootheest boeken

  • Genre: Nederlandstalig
  • Speelduur: vanaf 45 min.
  • Bezetting: 1 persoon;
  • Geluid: in overleg;
  • Prijs: vanaf €475,-

 

Dennie van Grootheest boeken

Boeken voor 475.00

  • Genre: Nederlandstalig
  • Speelduur: vanaf 45 min.
  • Bezetting: 1 persoon;
  • Geluid: in overleg;
  • Prijs: vanaf €475,-

 

Direct boekenOfferte aanvragen
Categorie:

Beschrijving

Nieuw te boeken bij Bertie Lukassen Producties! De Nederlandstalige zanger Dennie van Grootheest boek je nu bij BLP.

Biografie Dennie van Grootheest

Dennie is geboren op 22 april 1988 en heeft altijd veel passie voor muziek gehad. Jarenlang heeft hij een eigen Drive-in show gehad. In 2013 is hij achter de draaitafels uitgestapt en het podium opgegaan. Zijn eerste live-show volgde al snel en dat smaakte naar meer!
In augustus 2014 is Dennies eerste promo-cd uitgekomen met 6 cover nummers van bekende zangers. De reacties waren zo positief dat hij datzelfde jaar officieel als beoefenaar van de podiumkunst is gestart.
In 2015 bleef Dennie optreden en de positieve reacties bleven binnenstromen. De passie voor muziek werd als maar groter. En ja hoor! In 2016 heeft Dennie van Grootheest zijn eigen single gelanceerd. Na een tijdje zoeken kwam collega Jeffrey Tanis met het nummer ‘Ik ben blij dat je gaat’. Grootheest was meteen verkocht en had besloten om er een feestvariant op te maken. Na een aantal weken is er op de originele plaat een compleet nieuwe versie gemaakt en heeft de originele plaat ook een opfrisbeurt gekregen. Met het live accordeonspel van Dhr Metz en de uiteindelijke mastering en productie van Jeffrey Tanis is ‘Ik ben blij dat je gaat’ een vrolijk en gezellige plaat geworden, in twee unieke versies.

“De tijd was gewoon rijp voor een volgende fase in mijn carrière”, aldus Dennie die volop genoot van de media aandacht rond zijn debuutsingle. Het vervolg hierop is de door Patrick de Jong geschreven en door Jurgen Hinten gecomponeerde single ‘Alles in mijn leven’, dat net als Dennie ’s eerste plaat via Rood-Hit-Blauw op de markt komt. Het is vrolijkheid troef op dit moderne vlotte levenslied met gezellige accordeon-solo. Typisch zo’n nummer waarin menigeen zich gaat herkennen ook. Middels deze dansbare en radiovriendelijke meezinger, begeleidt door een fraaie
door Wescur Videografie vervaardigde clip, gaat Dennie Grootheest vast weer mooie stappen zetten in zijn nog jonge loopbaan als zanger.

Bij BLP hebben we een groot aanbod artiesten. Je kunt onder andere tribute bands boekencoverbands boeken en een Nederlandse zanger zoals Zanger Kafke. Bezoek ook eens onze Schlagerartiest website voor een compleet overzicht van alle schlagerartiesten.